Bericht versturen
Over ons

Profiel van het bedrijf

Thuis >

Racer House Co., Ltd Profiel van het bedrijf

Racer House Co., Ltd
Racer House Co., Ltd. Hoofdzaken van het bedrijf: investeringen in de auto-industrie, verkoop van auto's / gebruikte auto's, naverkoopservice
  • CHINA Racer House Co., Ltd Profiel van het bedrijf
  • CHINA Racer House Co., Ltd Profiel van het bedrijf
  • CHINA Racer House Co., Ltd Profiel van het bedrijf
  • CHINA Racer House Co., Ltd Profiel van het bedrijf
Company Information
Hoofdmarkt
Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Wereldwijd
Handelstype
Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper
Brands
Raceauto-huis
Aantal werknemers
150~200
Jaarlijkse verkoop
80000000-100000000
Oprichtingsjaar
1997
Exportp.c.
90% - 100%
klanten bediend
55
Overzeese opslagplaats
11
Inleiding

Racer House Co., Ltd.

Racer House International Technology Limited, opgericht in 1997, is een innovatief automobielbedrijf met parallel voertuigexport en OEM-strategische samenwerkingsautorisatie voor export.


Op het gebied van personenauto's / bedrijfsvoertuigen heeft veel praktische ervaring en talrijke marktbronnen en partners, is het toonaangevende bedrijf van Anhui Automobile Export Association.


Na 27 jaar ontwikkeling heeft het bedrijf drie zakelijke platformen gevormd: parallelle voertuigexport (overzees magazijn), overzeese merkvergunning en overzeese voertuigexploitatie.


Het aantal werknemers is 100+ en het geregistreerde kapitaal is 110 miljoen (CNY).

 

 

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

Dienstverlening

Opdracht

  • Wordt de exclusieve agent van de tweede en derde rang van China's auto merken in de buitenlandse markten, en vul de vacature van de buitenlandse handel lay-out van de nationale productie OEM's;

 

  • Ondersteunen van overzeese partners bij het vinden van geschikte Chinese automerken, en een goed werk van ondersteuning en service.


Visie

  • Het Belt and Road-initiatief uitvoeren en de globalisering van de automobielindustrie bevorderen.

 

  • Streef ernaar om's werelds meest betrouwbare toeleveringsketen voor de automobielhandel te worden'.

 

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Geschiedenis

Het team van het bedrijf bestaat uit elites uit de nationale automobielindustrie, waarvan sommigen vooraanstaande leden zijn van de Anhui Provincie Gebruikte Auto Kamer van Koophandel,en zijn toegewijd aan het opbouwen van een wereldklasse automobiel service industrie.

 

Racer house automobile club ((Shanghai) CO.,Ltd leidt een aantal binnenlandse auto OEM's en autodealers,en samenwerken met toonaangevende internetbedrijven voor tweedehands auto's om samen een "Global Used Car Purchase and Consolidation Trading Center" te bouwen, vastbesloten om de kwalitatief hoogwaardige middelen van de binnenlandse auto-industrie over te dragen aan de ontwikkeling langs de "Gordel en Weg" naar China, ter ondersteuning van het vervoer van ontwikkelingslanden,de lokale economische constructie ten goede komen, en het exporteren van de uitstekende industriële keten van de Chinese autoproductiecapaciteit en de after-service markt.

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Team

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Cooporation

Als een toonaangevende Chinese auto-exporteur omvat onze kernactiviteiten parallelle auto-export, buitenlandse magazijns samenwerkingsmodellen, buitenlandse voertuigoperatiebedrijven,evenals merk overzeese merk toestemming.


De parallel export van auto's is onze belangrijkste focus geworden.


Het model voor de samenwerking met overzeese magazijnen is een samenwerkingsbenadering tussen onze organisatie en de uwe, met specifieke vereisten zoals hieronder.


Onze belangrijkste activiteiten omvatten ook de exploitatie van het buitenlandse voertuigbedrijf, met de voornaamste aandacht voor activiteiten die vergelijkbaar zijn met vervoer en taxidiensten.


En ten slotte, het bedrijf van merkbureaus, we voeren voornamelijk diepgaande bureaus met auto merken, maken hun auto's wereldwijd, het creëren van kanalen in het buitenland.

 

CHINA Racer House Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0