Bericht versturen
Thuis >
nieuws
> Company News About Marktomvang en de vraag

Marktomvang en de vraag

2021-08-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Marktomvang en de vraag

De snelle groei: De gemiddelde binnenlandse gebruikte prijs van de autotransactie is over het algemeen op de stijging, die 62.300 yuans/voertuig in 2018 bereiken. Vanuit het perspectief van transactieschaal, heeft het door 3,68 keer in 7 jaar vanaf 2012 tot 2018 verdubbeld, en het samenstellingsgroeipercentage heeft van 7 jaar 20,47% bereikt.

 

Grote markt: Hebben de naburige „GOS“ van China en Zuidoost-Azië reusachtige vraag naar de tweedehandse autoinvoer. Gebaseerd op 10% van binnenlandse tweedehandse autotransacties, worden ongeveer 1,4 miljoen voertuigen uitgevoerd elk jaar, met een gemiddelde prijs van 60.000 yuans, en er zal een de uitvoerwaarde van 84 miljard yuans zijn.

 

Groot potentieel: Zuidoost-Azië, Centraal-Azië, Rusland, Oost-Europa, Afrika, Zuid-Amerika en andere landen rond China allen staan de buitenlandse tweedehandse autoinvoer toe, en er is de reusachtige vraag. Men schat dat de vraag naar de tweedehandse autouitvoer naar Afrika, Zuidoost-Azië, en Rusland 200 miljard in 2021 zal bereiken. Yuans, 130 miljard yuans, 50 miljard yuans.

 

De meeste het vervoer van de buspassagier en van de taxiverrichting systemen in ontwikkelingslanden worden geschonken door andere landen, zonder ervaring, geen beheer, geen naverkoopdienst, en lage bezettingsgraad. De ontwikkelingslanden hebben hun eigen autoindustrie niet, zich zwaar op de invoer, en de vraaghopen baseren. Nochtans, is de prijs van nieuwe auto's de hoge, en tweedehandse toegang van het auto'sgebrek tot aankoop. De tegenspraak tussen vraag en aanbod is scherp. Neem als voorbeeld sommige landen: 95% zijn ingevoerde tweedehandse auto's, en slechts worden 5% ingevoerd. De nieuwe autoinvoer. De globale vraag naar auto's in ontwikkelingslanden en gebieden kan 100 miljard dollars van de V.S. bereiken, en de vraag naar de tweedehandse markt van de autoinvoer geeft van 60%-80% rekenschap; onder hen, geven de landen langs de „Riem en de Weg“ van het belangrijkste deel rekenschap, en de meeste steden en China zijn linkshandige. Het aantal auto's en duizenden auto's is laag, en er is een sterke vraag naar rendabele tweedehandse auto's.

 

En als grootste de autoeigendom van de wereld (270 miljoen voertuigen), heeft China een rijke bron van gebruikte auto's voor consumenten overzee om te kiezen van.

 

laatste bedrijfsnieuws over Marktomvang en de vraag  0